Install Party al Punt Òmnia GòTIC de Tàrrega: LibreOffice 3

Captura del LibreOffice

T'ajudem a fer la migració de l'OpenOffice 3 a LibreOffice 3! Si ets usuari d’OpenOffice.org 3 i vols canviar, t'explicarem i t'ajudarem a migrar al nou paquet ofimàtic lliure. Si encara ets usuari de Microsoft Office, t'explicarem quines són les nostres raons per passar a LibreOffice i t'animarem a practicar l'ofimàtica lliure. Si a més tens ordinador portàtil, no t'oblidis de portar-lo perquè t'ajudarem a instal·lar-hi el paquet ofimàtic.

Què és el LibreOffice 3?

El 28 de setembre de 2010, alguns membres del projecte Openoffice.org van formar un nou grup anomenat The Document Foundation per crear una nova bifurcació d'Openoffice.org anomenada LibreOffice. La bifurcació es va crear davant la possible interrupció del desenvolupament del paquet ofimàtic, després que Oracle Corporation comprés Sun Microsystems, anterior patrocinador d'Openoffice.org. L'objectiu era produir un paquet ofimàtic independent de qualsevol proveïdor, compatible amb el format d’arxiu OpenDocument i sense cap obligació d’atribuir l’autoria del codi a Sun o Oracle. El projecte Go-oo es va interrompre a favor de LibreOffice i s'espera que altres projectes s'hi uneixin també.

Teniu dubtes sobre aquest tema? Feu-nos arribar les vostres preguntes emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç “Contacta” i enviant-lo a gotic@tarrega.cat. Les respostes, les trobareu a l’apartat FAQ (preguntes més freqüents) del nostre web.

Participeu en aquesta activitat que organitza el Punt Òmnia GòTIC de l’Ajuntament de Tàrrega!

Dades de l’activitat:

Lloc: Punt Òmnia GòTIC, Ajuntament de Tàrrega (c/ Segle XX, 2, Centre d'Entitats - Tàrrega)

Horari: d’11 a 13 h

Imparteix: Ramon Oromí Farré

Preu: gratuït

Període d'inscripció: fins al 27 d’octubre de 2011

taller
programari lliure
ofimàtica
GPL
OpenOffice.org
LibreOffice