Invisibles: l’exclusió de les persones immigrades a casa nostra

16/10/2018 | 09:10

Aquesta tardor torna una nova edició de Dilluns dels Drets Humans, el cicle de conferències i debats sobre drets humans que enguany celebra el seu 20è aniversari. En el marc d'aquesta activitat s'ha programat la conferència 'Invisibles: l’exclusió de les persones immigrades a casa nostra'.

La trobada es farà el proper 5 de novembre de 2018 a les 19 hores a la seu de Cristianisme i Justícia (c/Roger de Llúria 13) i comptarà amb la participació de Gemma Pinyol, directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i investigadora associada del GRITIM-UPF, i de Florencia Brizuela, membre d’Encierro Migrante, grup que denuncia el racisme i reclama els drets de les persones refugiades i migrades a l’Estat espanyol.

La conferència comptarà amb la moderació de Sònia Pau, periodista especialitzada en temes socials i membre de la cooperativa Almena Cooperativa Feminista.

La conferència comptarà amb la participació de Gemma Pinyol, directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i investigadora associada del GRITIM-UPF.