Jornada "Construïm comunitat"

18/02/2013 | 14:02
Logotip Plans de Desenvolupament Comunitari

La trobada aplegarà, el proper 7 de març, professionals interessats a optimitzar les accions comunicatives dins l'àmbit comunitari. La Xarxa Òmnia hi serà present amb bones pràctiques dels punts Òmnia Grupo Unión (Sant Adrià de Besòs) i La Balconada (Manresa).

L’elaboració de missatges entenedors, motivadors i que facin visibles els objectius dels projectes, tot fomentant la participació activa de la ciutadania, ha esdevingut una tasca fonamental pel als tècnics i tècniques dels programes comunitaris.

Aquesta jornada, organitzada pel Servei de Desenvolupament i Cooperació Social de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i la Fundació Pere Tarrés, pretén aportar claus per optimitzar les accions comunicatives dins l'àmbit comunitari i oferir exemples d'experiències concretes.

La jornada tindrà lloc el proper dijous 7 de març, de 10 a 14 h, a la Casa del Mar (carrer d’Albareda, núm. 1-13 de Barcelona).

El programa és el següent:

10.00 h – Presentació, a càrrec del senyor Marc Viñas Artola, subdirector general de Cooperació i Voluntariat.

10.30 h - Ponència sobre comunicació i màrqueting social, a càrrec de la senyora Loreto Rubio, sòcia directora de Sinèrgia Value.

11.45 h - Pausa

12.15 h - Taula rodona amb exposició d’experiències:

Punt Òmnia Grupo Unión: projecte de dinamització comunitària Desdelamina.net.
PDC Calaf: el cicle comunicatiu dels projectes i l'apoderament de la comunitat a partir d'eines comunicatives.
PDC Habitatge Social i Punt Òmnia La Balconada: projecte de ràdio de barri i documental "Entre cultures".
Ajuntament de Granollers: projecte sobre imatge i autoimatge per a joves, "Fotografia't".

13.45 h - Cloenda

Com a professionals de l'àmbit comunitari, els dinamitzadors i les dinamitzadores de la Xarxa Òmnia estan convidats a participar a aquesta trobada. Podeu inscriure-us fins al 4 de març per correu electrònic (psocioeducatius(arrova)peretarres.org).

Jornada
formació
PDC
comunitat
treball comunitari
comunicació
treball en xarxa