Jornada d'Avaluació Participativa oberta a tothom

27/09/2013 | 13:09
logotip jornades avaluació participativa

El proper dimarts 8 d'octubre es durà a terme una jornada d'Avaluació Participativa (AP) a la sala d'actes del Departament de Benestar Social i Família, al Passeig de Taulat.

L'Avaluació Participativa és un procés de reflexió i deliberació en el qual es valoren les accions desenvolupades en una comunitat per part d'experts i de persones que es veuen afectades per aquestes accions.

En aquesta jornada es presentaran les conclusions i els resultats obtinguts de tres processos d’Avaluació Participativa en tres Plans de Desenvolupament Comunitari del nostre territori: el barri de Poblenou de Barcelona; el barri de Sant Narcís - Santa Eugènia de Girona; i el poble Badia del Vallès. Avaluadors universitaris, tècnics comunitaris i veïns i veïnes dels territoris compartiran la seva experiència avaluant accions comunitàries amb l’objectiu que serveixi d’instrument de reflexió i anàlisi per als Plans que actualment estan en funcionament arreu del país.

Aquesta jornada, ha estat organitzada de manera conjunta per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Benestar Social i Família. Trobareu més informació en el programa adjunt. Si esteu interessats en assistir-hi, podeu fer arribar les vostres dades (nom i cognoms, DNI, lloc de treball, telèfon de contacte i correu electrònic) a l’adreça salcaraz@gencat.cat, per tal de facilitar-vos l’entrada a la sessió.

Us convidem a participar-hi!

comunitat
Avaluació Participativa