Jornada de certificació digital per a entitats al Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló

El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha programat tres jornades tècniques adreçades a les entitats del municipi. Amb la intenció d’oferir formació en competències TIC al teixit associatiu i d’entitats de Santa Coloma, el Punt Òmnia ha dut a terme ja la primera de les tres jornades tècniques adreçades a responsables d’entitats de la ciutat.

En aquesta jornada formativa, el Punt Òmnia ha ofert informació i recursos per a l’aprenentatge de la certificació digital per a usuaris i usuàries: com es pot aconseguir i com fer-la servir en els diferents tràmits amb les administracions públiques.

Per al Punt Òmnia, el suport a entitats és un dels puntals principals del projecte, motiu pel qual en aquestes formacions hi han assistit un total de vuit entitats colomines, tot i que n’hi ha hagut moltes altres entitats de la zona que han mostrat el seu interès i que, en un futur, faran servir l’assessorament individualitzat que ofereix el Punt per informar-se’n.

Aquest cicle es fa en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i el Servei de Gestió Documental de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i, més enllà de la informació quant al certificat de representant de persona jurídica, també inclou formació sobre el certificat de persones físiques i sobre qüestions de facturació telemàtica. En aquestes formacions del Punt Òmnia s’aprofita, a més, per fer una xarxa entre les entitats participants i demanar en quines qüestions relacionades amb les TIC estan interessades a formar-se.


En aquestes formacions del Punt Òmnia aprofita, a més, per fer xarxa entre les entitats participants i demanar quines en quines qüestions relacionades amb les TIC estan interessades de formar-se. Durant els mesos de març i abril el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha previst fer una jornada sobre presència a la xarxa i una altra sobre cartelleria. Podeu consultar més informació al blog del centre.

 

Les associacions del municipi s'han posat al dia en eines TIC al Punt Òmnia.