Un any més, la Jornada de dinamització de la Internet social reuneix al Citilab de Cornellà els principals agents de la xarxa, entre dinamitzadors/ores, oficines tècniques i de dinamització, i personal tècnic del Departament de Governació, amb més de 150 persones assistents.
Imatges de la jornada
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va inaugurar la Jornada del 30 de setembre i va donar pas a la presentació oficial del Museu Virtual del Poble Gitano (Kataluniaqo Rromano Musèo), a càrrec del Dr. César Carreras Monfort, professor d'estudis d'humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i de Santiago Bellido, tècnic de la Direcció General de la Societat de la Informació.
Posteriorment, les persones assistents van incorporar-se als grups de treball que havien escollit, segons els cinc eixos que ja es van marcar en l'edició anterior de la Jornada: accessibilitat, voluntariat, xarxa, ocupabilitat i formació i competències TIC. Cada àrea temàtica va comptar amb presentacions d'experiències i un debat posterior per recollir la visió de cada participant.
Albert Ferrer, cap del Servei de Desenvolupament i Cooperació Social, va presentar la Dolors Reig, professora i consultora especialitzada en educació, TIC i alfabetització digital, la conferència de la qual va girar entorn el web 2.0 i la seva integració i usos en educació. Les aportacions de Dolors Reig i d'altres persones assistents es van poder seguir en streaming i al Twitter, amb el hashtag #JDIS2010.
Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement, va presentar un vídeo amb les activitats de la xarxa durant el 2010, amb el qual es va cloure la Jornada.
Comentaris
Era la primera vegada que hi anava a una jornada d' internet social i va ser millor del que esperava. LA veritat es que hem va servir de molt ja que vaig conèixer projectes molt interessants i que funcionen prou be dins de la insercció laboral. Be, desitjo poder tornar el proper any.