Jornada de dinamització de la Internet Social 2023

19/06/2023 | 11:06

El pròxim dijous 29 de juny de 9.30 a 14.30 hores s'organitza la Jornada de dinamització de la Internet Social a les instal·lacions del Districte Administratiu (C/ Foc 57).

Una jornada on es faran tallers i espais de conversa, aquelles persones que estiguin interessades és necessari fer inscripció prèvia.

Un programa ple d'activitats per conèixer les iniciatives de la Generalitat de Catalunya i de l'equip de persones com una anàlisi de l'experiència de la ciutadania en la seva relació amb l'administració pública i l'acció de diversos departaments per a combatre la bretxa digital.

Després del descans es participarà en diversos tallers amb un primer torn del "Taller de sensibilització i d'introducció a la formació en codi" i "Espai de conversa sobre iniciatives adreçades a la capacitació digital de la joventut". Un segon torn amb "Taller d'aprenentatge de competències computacionals a través de jocs desconnectats" i "Espai de conversa sobre iniciatives adreçades a la capacitació digital de la gent gran".

Per últim, la presentació de l'estudi sobre la bretxa digital a Catalunya, podeu consultar tot el programa aquí.

 

Durant la trobada es compartiran iniciatives amb relació a la bretxa digital.