Jornada de Dinamització de la Internet Social de la Xarxa Punt TIC

23/05/2022 | 12:05

La Jornada de Dinamització de la Internet Social és una trobada anual de persones i projectes vinculats amb la Xarxa Punt TIC. Des de la Xarxa Òmnia formem part de la Xarxa Punt TIC, i us convidem a participar-hi en aquestes jornades per promoure la coneixença i la interconnexió entre projectes i iniciatives.

Sota el lema «La diversitat de la Xarxa Punt TIC com a oportunitat» se celebra la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2022 el 10 de juny de 10  a 14 h a Barcelona, al Districte Administratiu de la Zona Franca.

La digitalització s’ha accelerat a conseqüència de la necessària distància social i la reducció de la presencialitat derivades de la pandèmia. Si bé ha consolidat maneres de viure, relacionar-se i treballar en remot, ha provocat un augment de les desigualtats entre la ciutadania. Combatre les bretxes digitals és un dels reptes més importants actualment.

Durant aquests dos anys, els Punt TIC han ofert un servei d’acompanyament a la ciutadania fonamental per garantir els seus drets digitals i evitar-ne la desconnexió. Cal aprofitar els efectes positius de l’augment de la digitalització i minimitzar-ne els riscos. La tecnologia és un motor de democratització, expressió ciutadana i progrés econòmic i social. La diversitat d’espais adherits a la Xarxa Punt TIC és una oportunitat i un actiu molt rellevant per assolir aquest repte.

Un programa que vol fer valdre la Xarxa Punt TIC com a eix vertebrador de la capacitació digital de la ciutadania i els Punt TIC com a elements centrals de l'estratègia de societat digital de Catalunya.

La jornada està plena de continguts amb xerrades i taules rodones per fomentar la reflexió i el debat entorn de l'evolució de la Xarxa Punt TIC i del Punt TIC en particular.

Una oportunitat per trobar-se i establir sinergies entre els i les diferents professionals que fan possible la xarxa, per participar és necessari fer inscripció.

 

Participa el 10 de juny.

Adjunts