Jornada d'Innovació social

04/05/2018 | 12:05

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya, Alzheimer Catalunya i el Centre de Vida Independent han organitzat la Jornada d'Innovació Social "La tecnologia avança com un nou concepte d'ajuda... estem preparats?", una trobada gratuïta que vol donar a conèixer i aprofundir sobre com la societat veu el futur respecte a l’aplicació dels productes de suport tecnològics en l'ajuda a la cura de les persones.

Aquesta jornada, dirigida a administracions, serveis domiciliaris, a professionals del tercer sector i a totes aquelles persones afectades, s'ha programat amb l'objectiu de presentar les línies d'innovació en atenció centrada en les persones en les quals s'estan obtenint resultats avui dia. A través de l'experiència de treball conjunt de les entitats organitzadores, la jornada vol mostrar exemples de com la tecnologia permet personalitzar l'atenció a les persones.

El proper 17 de maig de 9 hores a 13,30 hores al Casal del Metge (Via Laietana, 31) de Barcelona. Podeu consultar el programa clicant en aquest enllaç.