Jornada "Noves mirades a l'acció comunitària" organitzada pel Departament de Benestar Social i Família – 28 de novembre de 2014

22/10/2014 | 13:10
imatge díptic jornada

La jornada va dirigida als professionals de l&;àmbit de l&;acció social comunitària i té com a objectiu crear un espai de reflexió, així com donar a conèixer experiències europees que ajudin a plantejar altres formes de promoure l’acció social, la participació, la inclusió i la cohesió.

Aquesta trobada està motivada per la necessitat de formació i d&;intercanvi d’experiències dels professionals qualificats en l&;acció i la dinamització comunitàries que treballen en diferents projectes implementats pel Departament de Benestar Social i Família arreu del territori català. En la jornada es mostraran noves estratègies metodològiques i d’acció directa d&;àmbit europeu que promouen la democràcia participativa i el treball comunitari.

Després de la benvinguda de l’Honorable Senyora Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família, el senyor Salvador Cardús, doctor en ciències econòmiques i professor de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona en pronunciarà la conferència inaugural.

Seguidament es donarà pas a la presentació de dues experiències en acció comunitària i al debat posterior. La primera la farà la senyora Marjorie Mayo, professora emèrita de desenvolupament comunitari, educació professional i comunitària al Goldsmiths College, Universitat de Londres; la segona, la senyora Susanne Glöckner, subdirectora de programes ESF, ciutat social habitable i integració, del Ministeri de Medi Ambient de la República Federal d&;Alemanya.

El senyor Ramon Terrassa, director general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, tancarà l&;acte.

La jornada tindrà lloc el 28 de novembre a la Casa del Mar de Barcelona, carrer d&;Albareda, 1-13, de 9 a 14 h.

Les places són limitades i cal inscriure&;s prèviament a partir del següent . Podeu descarregar en format PDF el díptic adjunt.

 

Jornada
inclusió social
participació
experiències
acció comunitària
acció social