Jornada sobre les TIC com a eina d'apoderament, al Punt Òmnia Fundació Marianao

23/10/2013 | 08:10
Cartell de l'activitat

Els punts Òmnia poden ser moltes coses: espais d'aprenentatge, de trobada, de suport, d'esbarjo... i també poden ser-ho de reflexió i debat.

Divendres 25 d’octubre, l'Òmnia Marianao de Sant Boi de Llobregat acollirà un debat sobre com la tecnologia forma part del procés d’apoderament de les persones.

Participaran a la jornada diferents agents socials, educatius i econòmics de l’entorn local, des de directors dels IES i escoles fins a empreses, passant per entitats, l’Administració, dinamitzadors i dinamitzadores, amics i amigues de l’entitat.

Un dels objectius de la jornada és precisament construir una visió conjunta sobre l’ús de les TIC, una visió que permeti traçar un horitzó i unes estratègies conjuntes a tots els que intervenen en pro de la inclusió i la construcció comunitària.

La sessió partirà de l’experiència de diferents persones que explicaran la seva visió, i a partir d’aquí, s'obrirà un debat on tothom pugui aportar la seva experiència, dubtes, propostes, etc.

La jornada tindrà lloc divendres 25 d'octubre, de 10 a 13 hores, i caldrà confirmar l’assistència emplenant aquest formulari.

Jornada
convocatòria
debat