Jornada sobre tecnologia i educació pels 20 anys del TEB

26/10/2012 | 11:10
Logotip 20anys TEB

L&;Associació per a Joves TEB, entitat gestora del , celebra el seu 20è aniversari tot aplegant els dos eixos en què centra la seva activitat: la tecnologia i l&;educació. Així, el dissabte 27 d&;octubre organitza unes jornades, que comptaran amb la participació de Jordi Adell, expert en noves tecnologies aplicades a l&;educació, i de Mitchell Baker, presidenta de la Fundació Mozilla.

La jornada per celebrar els 20 anys de l&; tindrà lloc el dissabte 27 d&;octubre, al Casal de Barri Folch i Torres (carrer Reina Amàlia, 31) de Barcelona.

Durant el matí, membres de la coordinació del TEB donaran la benvinguda a la jornada fent una retrospectiva de l&;entitat i del barri del Raval. Faran un repàs d&;aquests 20 anys, per acabar mirant al futur i convidant a tots els i les assistents a imaginar i somiar com serà l&;associació d&;aquí a uns anys. Tot seguit, l&;especialista en educació i noves tecnologies oferirà la conferència “La revolució educativa de les noves tecnologies".

A la tarda, , presidenta de la , donarà el tret de sortida als tallers lúdics i formatius sobre robòtica, webmaking i vídeo que es realitzaran de 17.00 a 19.00 hores. També s&;hi podran pujar fotos antigues del barri a la .

La jornada acabarà amb el concert dels joves del projectes de maquetes de hip hop i break dance del TEB. I durant tot el dia, es projectaran imatges i vídeos de la història de l’entitat.

Per a més informació podeu consultar el programa al web de dins l&;apartat del

Hi esteu totes i tots convidats!

Jornada
tallers
educació
aniversari
conferència
tecnologia