09/03/2015 | 09:03
Inscripció a les jornades

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ens plau convidar-vos a les jornades de formació comunitària que es realitzaran al llarg de l’any 2015. La primera de les cinc sessions programades tindrà lloc el proper divendres 17 d’abril sota el títol “Ciutadania: Lideratge, apoderament, ètica i valors”.

Aquestes jornades formatives han d’esdevenir un punt de trobada per dinamitzadors/ores de punts Òmnia, tècnics/ques de plans de desenvolupament comunitari, responsables d’equipaments cívics, tècnics municipals  i d’altres agents del territori que puguin estar interessats en formar-se, intercanviar experiències i plantejar nous projectes en comú.

A continuació us detallem les dates i els llocs on es desenvoluparan totes elles. Com veureu hi ha diverses convocatòries al territori, de les quals podeu triar la que més us interessi per proximitat, agenda o contacte amb altres professionals:

  • 17 d’abril - Ciutadania: Lideratge, apoderament, ètica i valors - Casal Cívic Badalona Sant Roc.
  • 29 de maig - Noves formes d’organització social: participació en xarxa, cooperació” – Casal Cívic Lleida – Blocs Joan Carles.
  • 5 de juny - Moviments socials: actors i nous actors - Hotel d’Entitats La Rutlla de Girona.
  • 23 d’octubre - Innovació social: La creativitat en la intervenció social – Casa del Mar de Tarragona.
  • 13 de novembre - Innovació social: La creativitat en la intervenció social – Casal Cívic l’Hospitalet de Llobregat – El Gornal.

Inscripció obligatòria amb places limitades: enllaç a la inscripció. Cal indicar a les observacions a quina o quines formacions voleu assistir, així com el lloc on treballeu i la tasca que realitzeu.

formació
xarxa
treball comunitari
Jornades