Jornades e-Sènior: gestions i serveis TIC per als més grans al Punt Òmnia de Valls

22/05/2013 | 09:05
imatge

El Punt Òmnia de Valls organitza, en col·laboració amb el Pla d’inclusió i cohesió social de Valls, una sèrie de xerrades adreçades als més grans amb motiu de la celebració del Dia Internacional d’Internet, que es va celebrar aquest passat 17 de maig.

Segons l’informe TIC y Mayores, conectados al futuro, de la Fundación Vodafone España, tan sols un 30% dels més grans de 65 anys fa servir Internet. Podeu llegir la notícia aquí. (Márketing Directo)

 

Aquest programa de divulgació de les TIC que posem en marxa des del Punt Òmnia de Valls, forma part de les activitats del Programa d’envelliment actiu a Valls 2013 que organitza el Pla d’inclusió i cohesió social de l’Ajuntament de Valls; el seu objectiu bàsic és que les persones destinatàries coneguin el ventall de recursos que ofereix la xarxa per als més grans i que es familiaritzin amb l’ús d’Internet, com una eina útil i fàcil. El programa inclou quatre tallers i xerrades pràctiques sobre diferents serveis i gestions a Internet. L’assistència als tallers és gratis i es convida a tota la població sènior de Valls a participar-hi.

Aquestes xerrades i tallers es realitzaran a partir de la setmana del 20 de maig i tindran una durada d’1 hora aproximadament. El calendari de les sessions és el següent: 22 de maig i 5, 12 i 18 de juny d’enguany. Les temàtiques d’aquest talleres seran, respectivament: gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut, a càrrec del CAP de Valls; tràmits i gestions a la pàgina de la Seguretat Social, a càrrec de la Seguretat Social de Valls; ment activa, a càrrec del Pla d’inclusió i cohesió social de Valls, i e-DNI i certificats digitals, organitzat per l’àrea d’Informàtica de l’Ajuntament de Valls.

Les inscripcions es poden fer en persona a la seu de l’IMDL – Vallsgenera, a la carretera del Pla 37A, al telèfon 977 612 010, a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina o al correu electrònic omniavalls@gmail.comPrograma

Dimecres 22 de maig

Gestions i serveis a la pàgina de la Seguretat Social

Hora: 17-18 h

Lloc: Punt Òmnia Valls (Òmnia 1)

A càrrec de: Oficina de la Seguretat Social de Valls

Dimecres 5 de juny de 2013

Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut

Hora: 10-11 h

Lloc: Punt Òmnia Valls (Òmnia 1)

A càrrec del CAP de Valls

Dimecres 12 de juny de 2013

Ment activa: jocs i activitats a la xarxa d’Internet

Hora: 10-11 h i 11-12 h (2 grups)

Lloc: Sala d’actes VallsGenera (edifici de la Casa de Caritat)

A càrrec del Pla d’inclusió i cohesió social de Valls

Dimarts 18 de juny

e-DNI i certificats digitals. Per a què serveixen?

Exemples de gestions i serveis a Internet.

Hora: 11-12 h

Lloc: Punt Òmnia Barri Antic de Valls - Centre Cívic La Fusta

A càrrec de l’Àrea d’Informàtica de l’Ajuntament de Valls

gent gran
salut
tallers
tràmits
gestions