Joves creadors

09/05/2022 | 10:05

Unes vuit persones del Col·lectiu Joves4G, tutoritzats per l'associació AASS i acompanyats pel dinamitzador del Punt Òmnia Girona Est ha començat un projecte de disseny i impressió 3D per a començar a fabricar clauers, imants de nevera o penjolls per vendre.

La primera sessió va ser una trobada per exposar el què volien i com podien fer-ho, pensant els dissenys i la seva finalitat i partint de simples esbossos en paper.

Un cop aconseguides i perfilades les idees el dinamitzador els va fer una petita formació de l'eina online "Tinkercad" perquè poguessin començar els seus dissenys en 3D.

Així doncs, el resultat va ser d'uns clauers ben originals, reivindicant la seva identitat gitana i també unes plaques amb frases motivadores que servirien d'imants de nevera.

El següent pas serà que a la segona sessió vinguin amb una bobina de material PLA que van adquirir després de l'assessorament del dinamitzador del punt Òmnia, per així poder començar a produir.

Amb aquest exemple, ens alegrem de veure com l'espai de fabricació 3D del punt comença a funcionar ja no només com a espai formatiu sinó també com a espai de fabricació autogestionat per entitats del barri.

impressio3D
Disseny3D
joves
GironaEst
fabricaciódigital
emprenedores
Dissenyant, fabricant i venent