Juguem amb la web al Punt Òmnia Grupo Unión-La Mina

Imatge de l'edició de webs
Us convidem a l'activitat que hem preparat del 16 al 19 de juliol i que forma part de la Summer Code Party, és una iniciativa de la Fundació Mozilla que permet celebrar activitats durant tot l'estiu a tot el món. L’objectiu de la campanya és construir una nova generació de webmakers , per això s’ha posat a lliure disposició eines que ens introdueixin (o consolidin) en el coneixement de l'html i les CSS.
 
Aquestes activitats tenen com a finalitat que la gent col·labori, faci i aprengui. Es plantegen com uns espais oberts i festius on col·laborativament, aprenent els uns dels altres, es poden proposar projectes que millorin la nostra comunitat. S’adrecen a gent que vol començar a aprendre el codi de la web i el seu disseny, gent que vol refrescar els seus coneixements i superar el Dreamweaver, o que tenen ganes de jugar, experimentar i crear, i també a nens a partir dels 9 anys i gent gran, a dinamitzadors que no saben per on començar i dissenyadors que tenen clar com acabar...
 
Entre altres, farem servir el Thimble, una aplicació de Mozilla que permet crear i publicar la teva pròpia web d’una manera molt fàcil, on hi ha molts projectes divertidíssims per aprendre jugant amb el codi.

Animeu-vos! Hi haurà aire condicionat i farem llimonada. Ah! I tenim gomets!
programari lliure
formació
web
Mozilla