L'Òmnia CPS Francesc Palau fa una xerrada sobre control parental a pares i mares

El Punt Òmnia CPS Francesc Palau impulsa la reflexió sobre el control parental en l'era digital a les famílies.

El dimecres 31 de gener, el nostre Punt Òmnia va oferir una xerrada formativa dirigida a les famílies del nostre municipi, posant l'accent en la importància del control parental en l'entorn digital. La xerrada consistia en comprendre millor com protegir i guiar els infants en l'ús de la tecnologia, aprofundint en les estratègies i eines disponibles per establir límits saludables i segurs en aquest àmbit.

L'activitat va generar un intercanvi de coneixements i experiències entre els i les participants. Vam treballar diferents àmbits, des de la gestió del temps d'ús, fins a la selecció de continguts apropiats per a cada edat. Es van explorar diverses maneres de promoure una relació saludable amb la tecnologia dins del marc del control parental.

També, vam compartir recursos pràctics i suggeriments per als pares i mares involucrats en les activitats digitals dels seus infants. Amb un enfocament en l'empoderament i l'educació continua, el nostre Punt Òmnia encoratja a les famílies a participar en futures sessions i tallers per continuar aprofundint en aquesta important temàtica.

A mesura que la tecnologia continua transformant la nostra manera de viure i interactuar, és essencial que les famílies estiguin ben equipades per guiar als seus fills/es cap a un ús responsable i conscient de les eines digitals disponibles. Amb aquesta iniciativa, reafirmem el nostre compromís amb el suport a les famílies en aquest viatge cap a una experiència digital més segura i gratificant per a tothom.