L’Òmnia Fundació Akwaba celebra els 25 anys de la Xarxa Òmnia a la Festa de la Diversitat

25/06/2024 | 20:06

Fa uns anys que el Punt Òmnia Fundació Akwaba participa amb un grup de dansa a la Festa de la Diversitat en el marc de les Festes Majors del barri Collblanc-La Torrassa, al parc de la Marquesa, presentant algunes coreografies que s’han treballat durant el curs. Enguany un dels balls s'ha realitzat amb ventalls de la Xarxa Òmnia.

Aquesta festa és un espai comunitari i festiu que afavoreix la creació de vincles i relacions, on diverses entitats i associacions estan presents amb activitats, actuacions, concursos, concerts, etc. És un dia per a gaudir.

El grup de dansa “Al compàs” forma part de Danzaesum. Es tracta d'un projecte de cures que va néixer fa uns anys per treballar, tant en l'àmbir personal com de grup, les relacions i la inclusió social per evitar la solitud no volguda, sobretot en persones grans. El projecte es relaciona amb les tecnologies, ja que són les mateixes participants les que realitzen cerques d’internet per a seleccionar les cançons que desitgen ballar i fins i tot muntar els seus propis vídeos. També han participat en campanyes com el 8 de març Dia internacional de la dona, el 23 d’abril Sant Jordi i el 25 de novembre Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones.

Aquest grup intercultural i intergeneracional està format per dones de 40 a 82 anys de diferents nacionalitats. Dues d’elles són derivades del Grup cooperatiu TEB que impulsa el creixement professional de persones amb diversitat funcional.

El diumenge 16 de juny, malauradament, el grup no va poder actuar en la seva totalitat, però les que van ser-hi van donar-ho tot!

Per veure la resta de treballs, visiteu el canal de YouTube.

Notícia extreta del bloc https://bloc.xarxa-omnia.org/omniaakwaba/