L'Òmnia La Seu participa a la 1era Mostra d’Interculturalitat de la Seu

Llegendària és un esdeveniment, que fomenta la lectura, l’escriptura i la cultura literària. Enguany té com a lema ‘La volta al món en un dia’. S’entrellaça amb la celebració d’una nova proposta que també tindrà lloc el dissabte 1 de juny: la 1a Mostra Intercultural de la Seu i l’Òmnia de la Seu ha participat en la creació d’un receptari de cuina fet pels participants de diferents procedències que tenim al nostre espai.

Cadascuna de les persones que han volgut participar, han fet arribar les receptes per diferents canals de comunicació com whatsapp, mail o per escrit, etc, i després amb totes elles hem creat un receptari amb Canva, un QR on els visitants poden descarregar el llibre i un Issu on el llibre queda penjat digitalment per un futur.

En aquest llibre podrem llegir receptes de l’Índia, Colòmbia, Marroc, Uruguai, Algèria, Itàlia, Portugal… un total de 25 receptes, fetes per 17 participants de setze països.

Una vegada més els participants del Punt Òmnia de La Seu participen en propostes i activitats per generar teixit social, donant a conèixer i donant visibilitat a les diferents nacionalitats que conviuen al municipi, fomentant a la vegada la cultura i la participació.

Clica l’Issu per poder visualitzar-lo amb digital https://issuu.com/laseu/docs/cuina_d_origen o descarrega'l des del QR!