L'Òmnia Sant Roc organitza una activitat creativa amb IA per a celebrar la Diada de Sant Jordi

postal sant jordi ia omnia sant roc pascalix

Sant Jordi es modernitza al Punt Òmnia Casal Cívic i Comunitari Sant Roc - Badalona amb l'aprenentatge i ús d'eines d'Intel·ligència Artificial!

Amb aquesta activitat vam divertir-nos, tots plegats, amb les persones participants, fent servir les eines d’IA (Artificial Intelligency). El propòsit era crear textos i imatges amb paraules imaginades i triades per cada participant. Cadascú va redactar les frases de cerca amb IA en Drive Google Documents.

L'única dificultat que es van trobar les persones participants va ser haver de teclejar les paraules "George" o "San Jorge", en anglès i castellà respectivament. Això és perquè les eines d’IA encara no contemplen l'ús de la nostra llengua catalana. Ara, cal demanar una plataforma TIC amb la funció de pont entre el català, la traducció a l'anglès i l'execució de les tasques - de manera automàtica i transparent per a l'usuari amb scripts o programació.

Els resultats dels esforços van ser composicions molt originals i postals amb collages, poesies o reflexions.

Estem treballant els textos amb chatGPT i continuarem les redaccions durant les properes sessions.

Si vols demanar un taller per a la teva entitat o com a ciutadà participant, no dubtis en contactar amb mi al 654.95.80.87 (Pascal Òmnia) per missatge de WhatsApp.
 

=> Galeria Flickr Sant Jordi IA:

 

Postals Sant Jordi IA 2024

 

#OmniaSantJordi
Sant Jordi es modernitza a l’Òmnia Sant Roc amb l’IA