La BlogL'Hosfera fotografia l'abans i l'ara de l'Hospitalet de Llobregat

Han tingut ressò a multitud de mitjans de comunicació locals i del país, i no és en va. La BlogL'Hosfera ha tornat a editar l'exposició de fotografies “Postals de l'Hospitalet de Llobregat”, enguany amb una novetat: un recull de fotografies antigues i actuals que mostren l'abans i el després del mobiliari urbà i el paisatge del municipi.

Els vuit punts Òmnia acollits sota el paraigua de la BlogL'Hosfera han portat fins a la Biblioteca Tecla Sala (avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44) l'exposició “Abans i ara”, una reedició de l'exposició conjunta de l'any passat que inclou imatges antigues de la ciutat recuperades de diverses fonts d'informació, com l'arxiu de la ciutat. La inauguració de la mostra va ser el 5 de març, amb més de 80 assistents que van poder veure les fotografies i també interactuar amb els fotògrafs de l'exposició, tots veïns i veïnes dels barris de l'Hospitalet.

La BlogL'Hosfera ha pogut dur a terme aquest macroprojecte com a resultat del treball de tot un curs, cercant fotografies antigues i fent sortides amb els participants dels punts per captar imatges actuals dels mateixos llocs amb la intenció de mostrar el pas del temps d'alguns racons de l'Hospitalet de Llobregat.

L'exposició “Abans i ara” de la BlogL'Hosfera es pot veure de manera gratuïta a la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat fins al 28 de març de 2019. Podeu veure un vídeo sobre la inauguració de la mostra i un àlbum d'imatges aquí:

Exposició Abans i ara de la BlogLHosfera