09/07/2010 | 18:07
Logotip Formació Comunitària

El 8 de juliol va tenir lloc la cloenda de la formació comunitària, que volia tancar i alhora celebrar l'èxit d'aquesta nova formació, que ha nascut amb la voluntat d’oferir un millor treball a la comunitat.

Durant aquesta jornada de cloenda van passar per la taula el secretari d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions públiques, Sr. Josep Maria Civis, el director general d'Acció Comunitària de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions públiques, Sr. Xavier Garriga, i el subdirector general d'Associacionisme i Cooperació Social de la Direcció General d'Accció Ciutadana, el Sr. Ramon Vílchez.

Ells van ser els encarregats de donar els agraïments i l'encoratjament i les claus de futur per seguir treballant en aquesta línia de treball col·laboratiu entre projectes, reforçat per les xarxes socials virtuals, com ara la comunitat virtual.

ITAKA al Raval, mirant cap al futur, coordinat per Tot Raval; Compromís per la inclusió, del Consorci Badalona Sud, i el projecte de Promotors Escolars del Departament d'Educació i la Fundació Pere Closa.

Seguidament vam poder fer una valoració del que havien estat aquestes jornades formatives arreu del territori català entorn de la formació comunitària gràcies a l'anàlisi que en van oferir els membres de l'Oficina de Dinamització Comunitària, que van detallar els passos i les dinàmiques generades a partir de la formació tant al territori com a la comunitat virtual (www.treballcomunitari.ning.com); finalment van mostrar el Joc del Treball Comunitari  creat col·laborativament entre els participants de la comunitat i que il·lustra que podem aconseguir bons resultats treballant en xarxa.


Per acabar es va fer el passi del vídeo "Formació comunitària en imatges", realitzat per l'Oficina Tècnica, que reflectia tant el treball realitzat i alguns dels aprenentatges assolits, com la veu i l’opinió dels participants. Aquesta Oficina també s'ha encarregat d'altres vídeos com el de benvinguda o l'animació d'agraïment i el del control tècnic de la sala.

 

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Blip.tv

Amb la concurrència de més de 150 persones a la cloenda (la suma d'assistents a les Jornades formatives al territori és pràcticament el doble) podem dir que tant la formació comunitària com la jornada de cloenda, organitzada des de la Secretaria d'Acció Ciutadana amb la feina de les tècniques i responsables juntament amb la col·laboració de les oficines de dinamització i tècnica de la Xarxa Òmnia, ha estat tot un èxit.

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Blip.tv

Vídeo projectat durant la cloenda per agrair l'assistència a tots els i les participants

Jornada
vídeo
presentació
formació comunitària
cloenda