La DGACC convida el sociòleg Ramon Flecha en la Segona Jornada sobre Innovació Social de la Xarxa Òmnia

05/11/2015 | 08:11
Jornada a un Punt Òmnia.

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) ha organitzat una nova Jornada de Formació Comunitària de la Xarxa Òmnia que se celebrarà el proper 13 de novembre de 2015 a l'Hospitalet de Llobregat. La primera jornadaes deia: Innovació Social: la Creativitat en la Intervenció Social.

Aquesta Jornada comptarà amb la ponència de Ramon Flecha, catedràtic de sociologia de la Universitat de Barcelona i doctor Honoris Causa de la West University of Timişoara. Flecha ha contribuït en diferents àmbits de la sociologia i s'ha dedicat a concretar teories i pràctiques sociològiques que superen les desigualtats socials.

La Jornada del proper 13 de novembre serà l'última d’aquesta temàtica i forma part d'un conjunt de cinc jornades celebrades enguany a la Xarxa Òmnia. Aquesta suposarà un punt de trobada entre els diferents professionals del sector, des de dinamitzadors dels punts Òmnia, tècnics de plans de desenvolupament comunitari o tècnics municipals, fins a responsables d'equipaments cívics, etcètera. D'aquesta manera, la trobada posarà els interessats en contacte per tal que puguin intercanviar experiències i plantejar nous projectes comuns a partir de l'intercanvi actiu de punts de vista.

La jornada de formació comunitària a l'Hospitalet tindrà lloc al Casal Cívic de la Gornal (Av/ Carmen Amaya, s/n) des de les 9 hores fins a les 14 hores. Si hi voleu assistir, ompliu el formulari en línia clicant en aquest enllaç. Telèfon: 93 263 37 14.

Jornada
jornades Òmnia