La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha obert el termini per a realitzar les inscripcions als camps de treball del 2011.

16/03/2011 | 13:03

Els camps de treball són activitats organitzades per associacions d'educació en el lleure i altres organismes que consten d'una estada d'uns quinze dies en què es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d'intercanvi cultural. Les estades tenen lloc a camps de treball de Catalunya, de la resta de l'Estat espanyol i internacionals, i l'allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya, o en instal·lacions habilitades expressament.

A qui va dirigit?

A joves de Catalunya d'entre 14 i 30 anys (ambdós inclosos), en el cas dels camps de Catalunya i de la resta de l'Estat; i de entre 18 i 35 anys (ambdós inclosos) en el cas dels intercanvis internacionals.

Inscripcions

Per inscriure-us ho podreu fer a través d'aquest enllaç: Inscripció per als camps de treball

Terminis:

Camps de treball a Catalunya: del 10 de maig (a les 9 hores del matí) al 15 de juny de 2011.

Camps de treball d'intercanvi amb altres comunitats autònomes: del 10 de maig (a les 9 hores del matí) al 22 de maig de 2011.

Camps de treball d'intercanvi internacional: el termini d'inscripció comença el 15 de març i s'acaba el mes de novembre de 2011.

joves
camps de treball