"La Finestra de Bocins" la primera revista del grup de dones de Bocins

El Punt Òmnia Torrelles de Llobregat vol compartir amb vosaltres el primer volum de la revista "La finestra de bocins", un projecte que vol recollir gràficament cinc anys d'història del blog fet pel grup de dones de Bocins. Es tracta d'un projecte que vol posar en valor la cultura i la història de Torrelles de Llobregat.

Un projecte d'intercooperació i acció comunitària amb perspectiva de gènere.

El pròleg que serveix com a introducció per conèixer al grup d'usuàries i el seu objectiu és el següent: 

"Bocins de Torrelles és un blog que neix al 2015 fruit del desig de dones alumnes del Punt Òmnia d’ampliar els nostres coneixements informàtics de manera amena i profitosa, al mateix temps que podíem donar a conèixer esdeveniments ocorreguts al nostre poble en el transcurs dels anys i dels quals en teníem informació i imatges.

Una de les premisses dintre d’aquest espai és dedicar hi les nostres inquietuds i petits esforços, de manera lúdica i sense pretensions, al mateix temps que ens serveix per reviure petits fets de la vida quotidiana torrellenca. En aquesta revista hi trobareu fotografies, petits escrits, música i vídeos com a resum dels temes tractats en el nostre blog durant aquests anys Sempre i sobretot, amb l’ànim d’entretenir i gaudir de Bocins Nosaltres ho fem dedicant nos hi amb il · lusió.

Gràcies pel vostre temps"

Podeu veure el contingut de la revista al següent enllaç: https://issuu.com/.../la_finestra_de_bocins_-vol1......

 

feminisme
Una revista que posa en valor la cultura i història de Torroelles de Llobregat