La formació inicial com a punt de partida a la Xarxa Òmnia

24/10/2023 | 12:10

Aquest mes d'octubre s'ha realitzat una nova sessió de formació inicial on es dona la benvinguda a les noves incorporacions com a punt de partida per començar a treballar en el programa de la Xarxa Òmnia.

Una formació inicial impartida per l'equip de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) i l'oficina tècnica, un conjunt de persones que donen suport al programa. 

Primer de tot es presenta la Xarxa Òmnia, l'històric, els equips i el funcionament per posar en context el programa. A continuació la part de gestió tècnica, els dispositius, recursos i protocols, és a dir, quines eines disposen i com fer-ne ús. Posteriorment, l'apartat de comunicació, quins són els canals de comunicació que disposa la Xarxa Òmnia per arribar a més persones i donar visibilitat a les accions de totes les persones.

Després d'un descans i esmorzar per tornar amb energia presentem les dades, com introduir les activitats i participants a través d'una eina de gestió. Per últim, passem a la pràctica a través de dues activitats grupals amb casos reals. 

En aquesta formació ens han acompanyat sis persones dinamitzadores de diversos punts Òmnia on hem tingut una gran representació de punts Òmnia centres penitenciaris.

Els punts representats han estat: Punt Òmnia Misser Benavent Marsal, Punt Òmnia Les Escodines, Punt Òmnia Jude Milhon, Punt Òmnia Femení Singular, Punt Òmnia Associació Futur i Punt Òmnia Hotel d'Entitats Hospitalet de Llobregat - Sanfeliu - Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons.

Acompanyament al equip de dinamitzadors i dinamitzadores.