La fotografia social s'costa als joves

10/01/2017 | 09:01
Punt Òmnia de La Balconada de Manresa

El Punt Òmnia de La Balconada de Manresa ha programat un taller de fotografia de caire social amb la finalitat que els joves usuaris del Punt es puguin iniciar en aquesta temàtica.

Amb l'objectiu de sensibilitzar a través de les imatges sobre diferents aspectes socials que afecten el barri de la Balconada, el Punt ofereix als joves quatre sessions de franc sobre l'ús de la fotografia per generar canvis en la societat.

L'activitat la dinamitzarà un expert en fotografia social que durà a terme les sessions durant els mesos de gener i febrer de 2016 en les dates següents: 17, 24 i 31 de gener, i 7 de febrer, de 17 a 19 hores.

Els joves interessats cal que portin un aparell fotogràfic, ja sigui una càmera rèflex, una càmera digital o un mòbil o un dispositiu TIC. El tallerista que dinamitzarà les sessions oferirà recursos teòrics i tècnics de composició en fotografia. Es farà treball de camp al barri de la Balconada, i així els joves es podran expressar a través de les fotografies fetes des d’una mirada social.

Al final del taller, el Punt Òmnia oferirà una exposició per presentar les obres realitzades. Cal fer-hi una inscripció prèvia. Més informació al telèfon 931 06 11 33.

El Punt ofereix als joves quatre sessions de franc sobre l'ús de la fotografia per generar canvis en la societat