La impressió 3D arriba al Punt Òmnia Riera Bonet

El Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei ja ha configurat tota l’oferta de tallers d’aquest nou trimestre (d’abril a juny de 2018). Com a part de la graella participativa i formativa, el Punt ha volgut iniciar-se en la memòria i la història local amb el primer taller anomenat “Memòria d’un barri”. 

Aquesta activitat ha sorgit de la iniciativa i les motivacions de diferents persones que participen en diversos tallers del Punt Òmnia i del Casal Cívic Riera Bonet, i que viuen al barri o hi passen bona part del temps. Aquest grup de persones ha volgut donar a conèixer la història i la configuració del barri i per això s’ha proposat aquesta nova iniciativa ciutadana en format de taller trimestral. El Punt Òmnia també ha posat sobre la taula una altra proposta nova: el taller intergeneracional “Dimensió 3D”. 

Aquesta proposta educativa s’ha pensat des d’una triple dimensió: els organitzadors treballen amb les persones assistents la formació, la detecció i la identificació, i també el disseny i producció d’objectes en 3D, mitjançant una impressora en 3D.

Amb tot, el Punt Òmnia de Molins de Rei ha mantingut moltes de les activitats programades amb anterioritat, com els tallers de mòbils, d’ofimàtica, d’iniciació a les eines TIC, tallers d’ordinadors portàtils, de català, de memòria i jocs participatius... i també el taller d’economia social i sostenible. Podeu consultar tota la informació sobre la programació del Punt Òmnia a la web.

 

El Punt Òmnia ha inclòs també un nou taller sobre la memòria i la història del barri.