La Meva Salut arriba al Punt Òmnia Eixida

El Punt Òmnia Esplai Eixida de Sant Boi de Llobregat s’ha proposat acostar les eines TIC de l’Institut Català de la Salut (ICS) a les persones del barri. Un cop fetes les reunions de coordinació amb les representants del CAP Camps Blancs, el 9 de maig el Punt va fer el primer taller temàtic sobre La meva salut.
Tal com diu la pàgina web oficial: “La meva salut (LMS) és el web que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària que us hagin prestat en algun dels centres assistencials públics, com per exemple: el pla de medicació vigent, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries. També permet realitzar tràmits i gestions en un entorn segur”.
En el taller del 9 de maig, dues representants del CAP Camps Blancs van venir al Punt Òmnia Eixida, van donar d’alta els usuaris perquè poguessin tenir accés a l’aplicació i, posteriorment, amb l’ajut de la dinamitzadora del Punt, es van seguir els diferents passos per acabar de formalitzar el registre com a usuari.
Un cop registrats, van mostrar els diferents apartats que conformen la pàgina, i van destacar, sobretot, les seccions que els usuaris consideraven més útils i funcionals. Tot i que l’assistència va ser una mica fluixa, el nivell de satisfacció dels usuaris que van venir va ser molt positiu. És per aquest motiu que s’ha decidit posar data al següent taller sobre La meva salut: el 13 de juny d’11.30 a 13 h i el 14 de juny de 16 a 17.30 h.
  La Meva Salut al Punt Òmnia Eixida