La Policia Local d'El Prat de Llobregat presenta una app de seguretat ciutadana al Punt Òmnia CPS Francesc Palau

La Policia Local d'El Prat de Llobregat ha fet una xerrada informativa sobre l'aplicació de Seguretat Ciutadana - El Prat a l'alumnat del nostre Punt Òmnia, destacant la seva rellevància en la vida quotidiana. En aquesta sessió, s'ha subratllat la importància de sentir-se segur mentre es transita pels carrers de la ciutat, i alhora, de disposar d'una eina com aquesta que proporciona un canal directe de comunicació amb les autoritats, en cas de necessitat.

Els i les assistents del Punt Òmnia CPS Francesc Palau han rebut una detallada explicació sobre les funcionalitats de l'aplicació, com ara la possibilitat de comunicar incidents, emergències o situacions de perill de manera ràpida i eficaç. Així mateix, s'ha ofert un tutorial pràctic per a garantir que els usuaris puguin utilitzar l'aplicació de manera òptima i sense dificultats.

Un dels aspectes que s'han ressaltat durant la xerrada és la tranquil·litat que proporciona saber que, en cas d'emergència o situació de risc, la policia estarà disponible per intervenir i prestar ajuda de manera immediata. Això contribueix a reforçar el sentiment de seguretat i confiança de la ciutadania en les forces de seguretat locals.

A més, s'ha anunciat la planificació d'una segona xerrada en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, en la qual es proporcionaran consells pràctics sobre prevenció d'estafes i altres situacions de risc a les ens exposem en el dia a dia. Aquesta iniciativa reafirma l'interès i la dedicació de les autoritats locals per mantenir informada i protegida la ciutadania en tot moment.

seguretat