La promoció de l'ocupabilitat, part central de la nova programació de Masquefa

El , que es troba a les instal·lacions del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda de Catalunya, 60), ha publicat la nova edició de la Guia d’oferta formativa per a persones adultes del primer trimestre del 2017.

La Guia, que també està disponible a la web de l', recull tota la formació que s’ha programat per a aquests primers tres mesos de l'any 2017 (de gener a l'abril) en els àmbits de la formació per a l’ocupació, la creació d’empreses i comerços, i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Per això mateix, la Guia del primer trimestre del 2017 presenta novetats com ara: els tallers Domina LinkedIn per tenir oportunitats de negoci i Quines assegurances cal tenir com a autònom?, unes activitats que pretenen promoure l'ocupabilitat i consolidar empreses i comerços de la zona.

Durant el primer trimestre del 2017, també es faran els tallers TIC: Dóna't una oportunitatComunicació a través del mòbil i Excel avançat, que el Punt Òmnia ja ofereix de manera continuada als seus usuaris. Podeu consultar tota la informació d'oferta formativa .

La guia del primer trimestre del 2017 presenta novetats com els tallers Domina LinkedIn per tenir oportunitats de negoci i Quines assegurances cal tenir com a autònom?