La promoció de l'ocupabilitat, part central de la nova programació de Masquefa

El Punt Òmnia de Masquefa, que es troba a les instal·lacions del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda de Catalunya, 60), ha publicat la nova edició de la Guia d’oferta formativa per a persones adultes del primer trimestre del 2017.

La Guia, que també està disponible a la web de l'Ajuntament de Masquefa, recull tota la formació que s’ha programat per a aquests primers tres mesos de l'any 2017 (de gener a l'abril) en els àmbits de la formació per a l’ocupació, la creació d’empreses i comerços, i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Per això mateix, la Guia del primer trimestre del 2017 presenta novetats com ara: els tallers Domina LinkedIn per tenir oportunitats de negoci i Quines assegurances cal tenir com a autònom?, unes activitats que pretenen promoure l'ocupabilitat i consolidar empreses i comerços de la zona.

Durant el primer trimestre del 2017, també es faran els tallers TIC: Dóna't una oportunitatComunicació a través del mòbil i Excel avançat, que el Punt Òmnia ja ofereix de manera continuada als seus usuaris. Podeu consultar tota la informació d'oferta formativa clicant en aquest enllaç.

La guia del primer trimestre del 2017 presenta novetats com els tallers Domina LinkedIn per tenir oportunitats de negoci i Quines assegurances cal tenir com a autònom?