A la recerca dels sentiments robats!

imatge dels codis QR de l'activitat

Els nens i nenes del CO Gavina inicien la recerca dels sentiments robats als veïns i veïnes del barri del Raval, emprant les darreres tècniques detectivesques, que ningú fins ara ha fet servir per a la investigació criminal: la cara oculta dels codis QR.

En la seva recerca, els infants han entrat en contacte amb l’Espai Tecnològic del Punt Òmnia del Casal dels Infants del Raval. Allà, els aprenents i aprenentes d’investigadors, amb el suport dels subinspectors Xavi, Melanie, Marc i la secreta Mireia, han experimentat amb decodificadors d'última generació la representació i l’expressió de les emocions, ja que, com tothom sap, l’única manera de trobar alguna cosa és saber com és el que estàs buscant.

Aquí teniu els codis QR per trobar i representar, però malauradament haureu de reinterpretar el que significa cada sentiment, perquè només els elegits ho poden fer. Podeu formar part d’aquest reduït grup d’elegits fent servir un decodificador i generar noves emocions amb emotiongenerator: un invent de gran utilitat per trobar el que busques!

Cadascun dels codis que s’hi mostren representa un dels sentiments que les nenes i els nens van trobar, però quin codi representa cada sentiment?
 

 

 

Sentiments:  alegria, por, indiferència, tristesa,  odi, passotisme, rabia, amor, pànic, timidesa, amistat.

entitats
infància
creativitat
emocions
sentiments
codis QR