A la tardor, cursos en marxa

fotogragia bosc

Al Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet ja fa dues setmanes que hem iniciat el curs amb cursos de sempre, nous tallers i sobretot energies renovades.

Aquest any continuaran els cursos d'”iniciació a la informàtica” perquè, de mica en mica, tothom pugui assolir l'autonomia bàsica de cara a les TIC i cada cop sigui menys la fissura digital que es produeix en la societat. Per altre banda, seguim amb la segona edició del curs “aprendre a fer servir el full de càlcul”, degut a l'èxit de la primera edició i l'entusiasme de les participants. També es repeteix el curs estrella d'aquest estiu: “conèixer el nostre entorn”, encara que la periodicitat de les sortides no serà quinzenal, sinó mensual, però ampliarem el radi d'acció a poblacions properes al Punt. L'”Internet bàsic”, el curs de “fotografia i retoc digital” i el de “veterans digitals” segueixen un trimestre més degut a la gran acceptació que tenen amb els usuaris. I en la franja dels menuts i els joves, segueixen els “tallers de noves tecnologies”, per aportar-los noves visions sobre aquestes, i perquè aprenguin a usar-les amb capacitat i respecte. En aquesta línia treballarem l'APS “connecta jove”, en el qual alumnes d'institut ensenyaran a adults les eines TIC.

I com a innovació tenim el “taller d'els meus blogs”, perquè tothom qui ho desitgi pugui aprendre a crear-se i gestionar el seu propi espai a la xarxa per explicar-nos els seus hobbies o altres inquietuds. També comptem amb l'espai destinat a totes aquelles persones que es troben cercant feina i que no tenen un bon maneig de les eines TIC o necessiten suport, és els dimarts al “taller informàtica per a la cerca de feina”.

Un curs més tornem a comptar amb les cessions d'espai a l'Hospital Benito Menni de l'Hospitalet de Llobregat, i també obrim una cessió nova d'espai amb dinamitzadora els dimecres, per als usuaris i usuàries de la Fundació Joia de Sants-Montjuïc.

Així doncs, es preveu un trimestre ple de cursos, tallers i moltes ganes d’aprendre de totes les usuàries i usuaris.

full de càlcul
Iniciació a l'ordinador
blog
foto