'La trope Internauta' de L'Hospitalet de Llobregat s'acomiada fins al setembre

La Trope Internauta

Podria haver estat un obstacle, però s'ha convertit en una oportunitat. El fet de no poder atendre persones majors de 60 anys, per prevenció i cura davant aquesta crisi, ha portat els Punts Òmnia Fundació Akwaba i Sanfeliu-Sant Ildefons a reinventar-se.  Han canviat la programació prevista, adequant-se a aquest criteri i oferint l'oportunitat de fer tallers en línia. Les participants han sortit de la seva zona de confort i s'han posat les piles amb les formacions online, un terme que fins aleshores sonava molt llunyà.

Les participants han fet valoracions molt positivies de l'experiència:

  • "Mai m'havia imaginat que podria fer això"
  • "Ha estat una experiència molt positiva i enriquidora, no sabia que aquests tallers online poden ser tan efectius"
  • "He après moltíssim, ha estat un trimestre diferent, però no per això he deixat de treballar"

També han agraït la feina feta per les dinamitzadores dels dos Punts Òmnia, la Yolanda Carmona i la Laura Herrero.

Per a elles dues també ha estat un repte iniciar aquest treball en xarxa, però estan orgulloses del resultat: "Sobretot, estem molt satisfetes de veure com 'La trope internauta' ha esdevingut una gran família que té ganes de retrobar-se ben aviat". El vídeo que han fet per tancar el curs ho deixa en evidència. 

 

omniaacasa
Són el grup de gent gran dels Punts Òmnia Fundació Akwaba i Sanfeliu-Sant Ildefons. Des del mes de març han continuat treballant a través de trobades virtuals i han fet un divertit vídeo per tancar el curs.

Més informació