La Xarxa Òmnia celebra el Dia de la Dona 2012

08/03/2012 | 14:03
Cartell del dia de la dona a la Seu d'Urgell

El passat 8 de març va ser celebrat en tot el territori català als diferents punts Òmnia de la xarxa. Aquestes són algunes de les activitats que van tenir lloc:

Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona - Campclar - AV Campclar: entre altres, entrevistes en directe a dones treballadores de diferents edats i orígens. Les podeu seguir a l'espai CampclarTV.

Punt Òmnia Casal Cívic Sabadell - Rogelio Soto - AV Espronceda: cafè tertulia amb persones adultes activitats a la Ludoteca del barri i exposició al Casal Cívic per commemorar la diada.

Punt Òmnia Grupo Unión - La Mina: han animat els i les participants dels punts Òmnia que hagin habitat a zones de barranquisme de Barcelona a assistir a l'exposició i xerrada sobre el 10è aniversari de les Adrianes, que ha tingut lloc el 7 i 8 de març al Palau Robert de Barcelona.   

Punt Òmnia Vapor Llonch: l'entitat gestora ha organitzat el dia 13 de març la taula rodona: Els oficis tenen sexe

Punt Òmnia del Centre Cívic l'Escorxador - La Seu d'Urgell: la dinamitzadora Ester Collado, en col·laboració amb el Pla d'Igualtat del municipi, va participar a una xerrada-col·loqui el passat 7 de març, sobre dones i tecnologies, amb el títol "Noves tecnologies @ Pirineus".

Punt Òmnia Fundació Marianao: participació al dinar intercultural que s'organitza des de les entitats del barri i a la ofrena floral davant la Bilbioteca Maria Aurèlia Capmany, impulsades pel col·lectiu suma.

Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau: entre altres activitats, dimarts 6 de març es va organitzar la taula rodona "Pratenques, dones que sembren futur", amb dones rellevants d'El Prat.

Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Sant Roc: els i les participants han fet cerques d’informació amb el cercador a Internet, han triat personatges significatius, han redactat articles i biografies, han recollit lletres de cançons, han fet postals i cartells. Per conèixer millor l'activitat entra aquí.

Punt Òmnia Tria: activitats amb infants i adolescents del Centre Obert TRIA. El grup de 9 a 12 anys, ha creat un cartell amb imatges sobre la seva visió d'aquest dia i després han sortit al carrer a penjar-lo pel barri. Els i les grans (de 12 a 14) han fet una gimcana de recerca de diferents informacions a Internet, relacionades amb la celebració del dia de la dona.

Punt Òmnia Vandellós - Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant: han col·laborat amb altres dones del municipi i han participat en activitats de tot tipus: seguiment del lema del Dia de les Dones a Twitter, cerca biografies de dones representatives, i lectura blocs de dones en xarxa i d'inventores tecnològiques.

Punt Òmnia centre Infantil i Juvenil Mowgli: entre moltes altres activitats, han cercat informació i han fet diferents muntatges amb dones destacades a la història. S'han basat en un article publicat al diari 20minutos.

dones
treball comunitari
festivitat
treball en xarxa
dona
dia internacional dones