La Xarxa Òmnia engega el procés participatiu de renovació del programa

06/05/2019 | 09:05

Aquest 2019, l'any que la Xarxa Òmnia celebra el seu 20è aniversari, la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) amb la col·laboració de la Direcció General de Participació Ciutadana ha decidit posar el programa sota la lupa de totes les persones implicades en l'Òmnia amb l'objectiu que en surti un projecte renovat, adaptat a les necessitats i demandes de tots i totes, i amb la capacitat de donar respostes als nous temps, a les noves realitats i a les noves necessitats emergents de la ciutadania. 

Per això el proper 11 de juliol la Xarxa Òmnia enceta el calendari de sessions participatives per a repensar la totalitat del projecte. Al llarg de 23 sessions --durant 4-5 mesos-- el projecte Òmnia se sotmetrà a consulta de tothom amb l'organització de trobades territorials per tot Catalunya.

Dinamitzadores, participants dels Òmnia de tot Catalunya, entitats col·laboradores i gestores, i en definitiva tothom qui hi vulgui dir la seva està convidada en el procés participatiu de la Xarxa Òmnia, que s'ha pensat per a redefinir i donar un nou prisma a l'estructura i funcions del programa Òmnia.

Per això la Xarxa Òmnia ha organitzat jornades participatives per tot Catalunya,. També podeu consultar i partcipar en el procés de renovació de la Xarxa Òmnia clicant en la web

 

L'11 de juliol comencen les sessions participatives de consulta a tot el territori.