La Xarxa Òmnia a la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2011

02/11/2011 | 19:11
Imatge d'un moment de la Jornada 2011

Vora 200 persones van assistir a l'edició 2011 de la Jornada de Dinamització de la Internet Social, que es va celebrar el passat divendres 28 de novembre a l'Auditori Torre Telefónica-Diagonal 00.

Un any més, aquesta jornada es consolida com a punt de trobada de dinamitzadors i dinamitzadores, i com a escenari per a la presentació i intercanvi de bones pràctiques entre els diferents punts de la xarxa.

L'obertura institucional va anar a càrrec de la senyora Violant Cervera i Godia, directora general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, del senyor Carles Flamerich i Castells, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació, i del senyor Lluís Castells, director d’empreses i administracions públiques a Catalunya de Telefónica.

Van destacar especialment les ponències de la senyora Èlia Raja i la Sra. Sònia Costa, sobre el treball transversal per la inserció sociolaboral al Punt Òmnia Casal Cívic Igualada, l'experiència del programa Connecta't al Punt Òmnia AV La Balconada, per part de la senyora Maria Tejada, i la presentació d'experiències amb joves al Punt Òmnia Fundació Marianao, del senyora Pep Oliveras.

Podeu consultar els materials d'aquestes i de la resta de ponències que es van poder escoltar al llarg de la trobada al web de la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2011.

La Jornada, en imatges

 

Més informació

Jornada
trobada