La Xarxa Òmnia llança la campanya #vineAlÒmnia

14/07/2020 | 16:07
Una noia amb mascareta mirant la pantalla del Punt Òmnia PES La Mina

Encara s'ofereixen moltes activitats en línia, però alguns Punts Òmnia també estan fent atenció personal individualitzada i activitats en grups petits de manera presencial. Sempre respectant les mesures de seguretat necessàries. Amb l'objectiu de donar a conèixer aquestes accions presencials, s'ha posat en marxa a la xarxa social Twitter la campanya #vineAlÒmnia.

Amb l'etiqueta #vineAlÒmnia els Punts Òmnia aniran explicant l'activitat més destacada que tinguin en marxa i convidant un altre Punt per seguir amb la cadena i explicar la seva acció.

Alguns Punts estan fent casals tecnològics per a infants, altres han obert els espais per fer les proves ACTIC. 35 d'ells estan oferint atenció a través de cita prèvia. Així, els dinamitzadors i dinamitzadores estan donant suport a les persones participants amb diversos tràmits en línia, com ara, la sol·licitud de l'Ingrés Mínim Vital o de la prestació d'atur, els processos de preinscripció i inscripció escolar, la petició de cita prèvia per renovació de DNI, etc.

vineAlÒmnia
L'objectiu és donar a conèixer l'oferta d'activitats dels Punts Òmnia ara que a poc a poc estan tornant a fer accions presencials.

Més informació