La Xarxa Òmnia participa a la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2018

03/09/2018 | 11:09

El proper 27 de setembre de 2018 les instal·lacions de Bital (c/ José Agustín Goytisolo, 22-28) de L'Hospitalet

de Llobregat acolliran una nova edició de la Jornada de Dinamització de la Internet Social, organitzada enguany per la xarxa Punt TIC amb la col·laboració de la Xarxa Òmnia.

La Jornada de Dinamització de la Internet Social 2018 s'ha pensat amb el lema 'Preparem la xarxa per a nous reptes' i tractarà principalment sobre les competències digitals, l'Internet of Things (Internet de les coses), sobre la figura dels agents dinamitzadors i formadors digitals, i sobre la impressió 3D i el món maker.

La Jornada acollirà, com cada any, gestors/ores i dinamitzadors/ores tecnològics de Catalunya, així com agents educatius, empreses del sector tecnològic-educatiu, agents de l’administració i professionals del món universitari. La trobada també comptarà amb la presència institucional de Joana Barbany, Directora general de Societat Digital del Departament de polítiques digitals, i una ponència a càrrec de Carme Torras, professora d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

L'edició 2018 comptarà amb la presència de tres tallers pràctics dedicats a diferents temàtiques relacionades amb les noves tecnologies, com els drons, els telecentres i la seva funcionalitat, les discapacitats al món TIC, i altres. Per a consultar tota la programació de la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2018 podeu clicar en aquest enllaç. Per a formalitzar les incripcions, cliqueu en aquest enllaç. Per a consultar la web de la Jornada de Dinamització de la Internet Social cliqueu aquest enllaç.

'Preparem la xarxa per a nous reptes' és el lema d'aquesta nova edició, que comptarà amb tallers i conferències.