La Xarxa Òmnia potencia la lluita contra la bretxa digital amb la inauguració del nou Punt Òmnia La Pau

06/06/2016 | 10:06
Imatge de les noves instal·lacions del Punt Òmnia La Pau.

La Xarxa Òmnia està de celebració. El passat 17 de maig el nou Punt Òmnia La Pau va obrir les seves portes als veïns i veïnes del barri barceloní de La Verneda-La Pau. Aquest nou punt s'ha obert amb motiu del tancament de l'antic Punt Òmnia situat al barri de Montigalà de Badalona.

El Punt Òmnia La Pau, gestionat per la Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (FAVBIC), està situat a la segona planta de l'edifici conegut pel nom de piramidón, un hotel d'entitats socials del barri situat al carrer de Pere Vergés número 1 de Barcelona. 

El nou Punt Òmnia La Pau es troba totalment equipat amb material TIC apte per a l'oganització de tot tipus de tallers i activitats TIC propis de la Xarxa Òmnia. D'aquesta manera, el Punt compta amb 9 ordinadors, una impressora a color, un scanner, webcams, auriculars i micròfons, material d'oficina variat i un ampli espai moblat.

Inicialment, des del Punt Òmnia La Pau es treballaran dos eixos bàsics: l'apoderament de la dona i la potenciació de les famílies com a nuclis organitzatius del barri, amb l'acollida d'usuaris d'edats avançades (més de 65 anys) i d'edats escolars (a partir dels 4 anys). 

Podeu veure un àlbum d'imatges del nou Punt Òmnia La Pau:

Inauguració Punt Òmnia La Pau

inauguració
Punt Òmnia