La Xarxa Òmnia potencia la lluita contra la bretxa digital amb la inauguració del nou Punt Òmnia La Pau

06/06/2016 | 09:06
Imatge de les noves instal·lacions del Punt Òmnia La Pau.

La Xarxa Òmnia està de celebració. El passat 17 de maig va obrir les seves portes als veïns i veïnes del barri barceloní de La Verneda-La Pau. Aquest nou punt s&;ha obert amb motiu del tancament de l&;antic Punt Òmnia situat al barri de Montigalà de Badalona.

El Punt Òmnia La Pau, gestionat per la;Associacions de Veïns d&;Habitatge Social de Catalunya (FAVBIC), està situat a la segona planta de l&;edifici conegut pel nom de piramidón, un hotel d&;entitats socials del barri situat al carrer de Pere Vergés número 1 de Barcelona. 

El nou Punt Òmnia La Pau es troba totalment equipat amb material TIC apte per a l&;oganització de tot tipus de tallers i activitats TIC propis de la Xarxa Òmnia. D&;aquesta manera, el Punt compta amb 9 ordinadors, una impressora a color, un scanner, webcams, auriculars i micròfons, material d&;oficina variat i un ampli espai moblat.

Inicialment, des del Punt Òmnia La Pau es treballaran dos eixos bàsics: l&;apoderament de la dona i la potenciació de les famílies com a nuclis organitzatius del barri, amb l&;acollida d&;usuaris d&;edats avançades (més de 65 anys) i d&;edats escolars (a partir dels 4 anys). 

Podeu veure un àlbum d&;imatges del nou Punt Òmnia La Pau:

inauguració
Punt Òmnia