L'Ajuntament de Barcelona publica 'L'escletxa digital a la ciutat de Barcelona'

15/03/2016 | 09:03
imatge

El consistori barceloní ha publicat aquesta passada setmana, coincidint amb la celebració del Mobile World Capital (MWC), el document L'escletxa digital a la ciutat de Barcelona, un informe on es detallen els principals factors que influeixen en el fenomen de la bretxa digital a la capital catalana.

En el document es constata que l'edat, el nivell educatiu i la renda econòmica dels usuaris de Barcelona són aspectes que determinen el seu accés a Internet, i es fan públiques dades sobre la connectivitat digital per part dels ciutadans de la capital catalana tenint en compte factors com l'ocupació.

Sobre aquest punt, L'escletxa digital a la ciutat de Barcelona indica que nou de cada deu persones de Barcelona amb un nivell educatiu alt es connecten a la xarxa cada dia: el 88% té una probabilitat de tenir telèfon intel·ligent (smartphone) i el 98% d'aquest col·lectiu viu en una llar amb connexió a Internet.

 

Per contra, es defineix que les persones amb un nivell educatiu baix tenen una probabilitat del 57% de tenir un telèfon intel·ligent (smartphone) i que el percentatge del col·lectiu que viu en una llar connectada a la xarxa és del 63%.

 

Podeu consultar el document sencer clicant en aquest enllaç.

xarxa
internet
bretxa digital