L'any 2021 a la Xarxa Òmnia

13/05/2022 | 15:05

L'any 2021 la Xarxa Òmnia ha evolucionat i ampliat tot el seu coneixement després d'un any afectada per la pandèmia de la covid-19 en el que ha hagut d'adaptar-se a les necessitats de les persones participants. 

Des de la Xarxa Òmnia hem realitzat un vídeo amb les principals xifres del programa Òmnia de l'any 2021 en relació a les activitats, a les persones participants i als punts Òmnia.

Aquestes dades permeten analitzar quin és el perfil de persones que s'apropen i participen en les activitats i en els punts Òmnia i el seu interès segons el tipus d'activitat.

El percentatge de dones participants (57,3%) és el més elevat seguit d'homes (38,8%) i persones no binàries (3,9%), i treballem principalment amb persones adultes (48%), gent gran (20%), joves (17%) i infants (15%).

Les activitats que han estat més programades han estat les relacionades amb l'aprenentatge, tant d'eines com de recursos, seguides de les activitats relacionades amb l'acció comunitària i finalment les de millora de l'ocupabilitat.

El vídeo el trobareu en aquest enllaç, disponible al canal de Youtube.

Les dades de la xarxa Ómnia en l'últim any.