L'economia social i solidària, protagonista en la Diada de sant Jordi del Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet

Un any més ha arribat Sant Jordi i amb aquesta Diada arriben les roses, els llibres, els colors i les activitats per a grans i petits del Punt Òmnia Casal Cívic Riera i Bonet de Molins de Rei. Per celebrar la diada d’aquest any, el Punt Òmnia ha volgut programar diferents tallers i oferir una proposta variada d’activitats, com sempre, dirigides a totes les edats.

A l’entrada del Casal Cívic el Punt Òmnia s’hi ha organitzat un punt d’intercanvi de llibres de segona mà per a totes les persones que hi volguessin participar. Aquesta activitat transgeneracional s’ha fet amb la intenció de promoure i potenciar l’economia social i solidària al barri, i facilitar a tothom l’accés a les publicacions escrites, justament en el Dia Internacional del Llibre. Al mateix temps i mateix lloc, també s’hi ha obert un espai per promoure la col·laboració amb l’entitat PICAM, que treballa i dona suport a persones amb malalties associades a l’envelliment del cos.

El Punt Òmnia ha continuat el taller d’economia social i solidària amb una segona versió. La mateixa sala informatitzada del Punt ha acollit una vintena de persones que s’han involucrat i implicat en la nova edició d’aquest taller, sobre els pastissos. Un taller final sobre contes i poesies  per als infants que assisteixen al taller de Jugar i Llegir ha conclòs la Diada. Podeu veure un àlbum d’imatges de la jornada aquí:

 

Sant Jordi a Molins de Rei