Les activitats de primavera del Punt Òmnia La Salut Alta de Badalona

Cartell de sant Jordi.

Després de les vacances de primavera, el Punt Òmnia de La Salut Alta de Badalona ha endegat la nova programació del centre.

Amb això, els responsables del Punt tenen l'objectiu d'abastar diferents col·lectius socials i fer tallers que combinin els cursos més llargs amb els més curts, com són les càpsules o píndoles.

Així mateix, en la nova programació del Punt Òmnia La Salut Alta es mantenen els cursos que tenen llarg recorregut dins del calendari anual (per exemple, el taller per a neolectors Club de feina, Club Badiu, o l'espai infantil Juga i aprèn) i també les píndoles, com la de xarxes socials, de WhatsApp, de gmail, etc.

 

A l'abril, el Punt Òmnia va celebrar el sant Jordi i per fer-ho el barri va encomanar al Punt la realització del cartell per fer publicitat de la festa del barri. D'altra banda, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, als tallers i activitats del Punt Òmnia s'hi van fer diferents tasques com llegir, dibuixar i jugar amb la història de la llegenda de Sant Jordi.

 

Si cliqueu en aquest enllaç veureu el vídeo sobre sant Jordi al Punt Òmnia La Salut Alta de Badalona. Hi podreu veure com s'imaginen els usuaris els personatges de la llegenda. Amb tot, al mes de maig el Punt Òmnia l'han batejat com el mes del SOC. Durant aquest temps, el centre col·laborarà amb l'OTG en la realització de dos projectes: un curs d'iniciació i l'espai del Club de feina que obrim als usuaris de l'OTG per acompanyar-los i ajudar-los en la seva tasca de recerca.

programació