Les Festes de Sant Joan: les Festes de Centcelles, barri de Constantí!!

25/06/2014 | 14:06
foto infants al carrer

Com cada any, quan s’atansa sant Joan, al Punt Òmnia Associació de Veïns de Centcelles celebrem les Festes del barri de Centcelles, on se situa el PO AVCentcelles.

Amb aquesta activitat, que és un comiat al curs escolar 2013-14, també donem pas a les activitats d’estiu que realitzem a Constantí. Ha estat un any ple de reptes i noves satisfaccions, en què no hem deixat d’aprendre de les dificultats que han sorgit al llarg del curs.

El passat 20 de juny, conjuntament amb el Centre Obert, hem realitzat una Fira de Jocs al Carrer. En aquesta Fira, les monitores del Centre Obert, la dinamitzadora del PO AV Centcelles i el grup de voluntaris del barri es van situar a la plaça i els carrers i els infants van anar de prova en prova amb l’ajut d’una targeta on s’indicava la resta de proves. En superar-les, l’Associació de Veïns de Centcelles convidava els participants a un berenar de patates xips amb un refresc.

Enguany hem tingut la novetat que la voluntària de la llibreria de referència del barri, El Núvol, ha participat com a referent en les proves i alhora ha aportat un petit regal de la mateixa llibreria que, després del berenar, hem sortejat entre els diferents participants. A tot això, l’Associació de Veïns ha volgut complementar el sorteig amb tres detallets desglossats per franges d’edat.

Novament, tot un èxit després de treballar conjuntament amb el Centre Obert, al barri, de manera comunitària!
 

Sant Joan
centre obert