Una de les receptes del curs gratuït de cuina bàsica 'Més enllà del pa amb tomàquet' publicades des del Punt Òmnia ha estat ressenyada a l'apartat de gastronomia de Wilaweb, el mitja degà en català a Internet.
Una de les receptes del curs gratuït de cuina bàsica 'Més enllà del pa amb tomàquet', on hi participaren estudiants de 15 a 20 anys, i que impartien dues àvies amb molta experiència culinària com són la Victòria Bagués i la Montserrat Pociello ha estat ressenyada a l'apartat de gastronomia de Wilaweb, el mitja degà en català a Internet.
Concretament es tracta de la recepta Mandonguilles amb pèsols que està inclosa en una selecció de receptes amb pèsols que Vilaweb ha fet en motiu de 'La cuina del pèsol del Maresme'.
Felicitats al Punt Òmnia de la Seu d'Urgell i més concretament a l'Ester per la difusió que ha sabut donar a l'iniciativa i als continguts digitals que ha generat.