L'Espai Catifa s'estrena al Punt Òmnia Eixida

02/04/2013 | 13:04
cartell de l'espai catifa

Ja fa un mes que a l'Esplai Eixida, al barri de Camps Blancs (Sant Boi de Llobregat), vàrem començar l'Espai Catifa amb molta il·lusió, un nou espai familiar per donar suport a les famílies com a primeres educadores dels seus fills i per incidir en la qualitat de vida dels infants de 0 a 3 anys.

Es tracta d'un espai organitzat en dues sessions setmanals de dues hores on, a més d’enriquir les relacions interfamiliars, es treballen eines i habilitats necessàries no sols per a la vida en família, sinó per a un creixement personal de l'adult.

El passat mes de març, durant una de les sessions conjuntes amb els adults de referència i els infants, vàrem dur a terme al Punt Òmnia una activitat on tant adults com menors varen gaudir de les TIC i, sobretot, varen compartir vivències i descobertes en un àmbit nou per ambdós. Les mares van ser les encarregades de navegar per Internet amb l'objectiu de trobar un joc adient i divertit per als seus fills, i així passar després una bona estona compartint les seves troballes. Durant quasi una hora, grans i petits van estar entretinguts jugant en línia, descobrint els diferents elements que componen un ordinador, sorprenent-se dels sons i la música que produeix i, sobretot, gaudint els uns del altres, i aprenent mútuament en aquest espai de criança i aprenentatge.

Mares + Fills + TIC = un matí d'allò més divertit a l'Espai Catifa! Repetirem de ben segur!

internet
infants
jocs
espai familiar