L'Espai de Dones del Punt Òmnia La Betsaida, a Badalona, experimenta amb l'stop-motion

23/12/2015 | 17:12
imatge

L'Espai de Dones del Punt Òmnia La Betsaida a Badalona –un dels espais de referència del centre– ha impartit un taller dedicat a experimentar amb l'stop-motion, una tècnica d'animació que consisteix a crear la il·lusió del moviment amb la consecució d'imatges estàtiques.

Per celebrar els primers mesos de vida de l'Espai de Dones, des del Punt Òmnia s’ha decidit experimentar amb aquesta tècnica i trencar, així, amb la rutina de l'ordinador per apropar les assistents a una de les tècniques més senzilles, que, alhora, dóna molt bons resultats.

L'Espai de Dones del Punt Òmnia La Betsaida està adreçat a dones que tinguin inquietuds tecnològiques i necessitin un espai compartit per resoldre dubtes i aprendre a utilitzar programes concrets, així com navegar per internet, enviar fotos del mòbil a internet, enviar correus electrònics o, fins i tot, fer la compra en línia.

A les dones els agrada explorar i, sobretot, resoldre els seus dubtes quotidians sobre tecnologia aplicada en un espai de comoditat i confiança com és l'Espai de Dones del Punt Òmnia La Betsaida.

dones
casal
nadal