L'Espai tecnològic descobreix el teixit associatiu del barri de Sants!

#LinkaSants han estat dos anys i un dia d’una increïble experiència d’aprenentatge, experimentació, descoberta i participació al barri de Sants per visibilitzar el seu teixit associatiu i de reivindicació i lluita veïnal. a través del procés participatiu realitzat amb l’equip de 'Connectats a l’Ona'.

Un equip en el que s’hi han implicat 30 persones, al llarg de tot el procés participatiu, desenvolupant diferents rols de recerca i documentació, edició, contacte i difusió, preparació de les entrevistes, rodatge i post producció de les mateixes. Tot adquirint competències digitals, relacionals, comunicatives i transversals que han donat lloc a 8 reportatges, que recullen el batec d’un barri com el de Sants, on el compromís de les persones vers la transformació social i millora del seu entorn, acompanyant i oferint oportunitats a la gent és més que evident.

Aquesta ha estat una experiència que va començar amb una visita la Fàbrica del Sol. Tenien la idea de descobrir el barri de sants, i fer-ho, en la mesura del possible, des de la vessant interactiva, provocadora i que obris les portes a la descoberta. A través d’una maqueta itinerant, l'equi va visitar La Troca, Gra de Blat, La Directa, Sants3Ràdio, La Comissió de Festes de Sants, entre d'altres indrets.

Connectats a l’Ona, és una iniciativa promoguda i coliderada des de l’Espai Tecnològic i els serveis de Hospital de Dia i Rehabilitació Comunitària de Sant Joan de Déu, amb qui col·laboren des de fa anys a través de projectes d’experimentació i aprenentatge amb les TIC.

Els podeu gaudir aquí: https://youtube.com/playlist?list=PLx4nIuRqM7GxMBap7b96wGQckfFoIZRbZ

LinkaSants
espai tecnològic
participació comunitària
audiovisual
salut mental
fem barri
El projecte #LinkaSants visibilitza la tasca de l'associacionisme al barri de Sants de Barcelona

Més informació