Més de 160 persones han jugat a 'Girona Est, primavera i flors'

21/05/2020 | 10:05
Girona Est, primavera i flors

Del 9 al 17 de maig, Girona havia de celebrar la seva 65a edició del 'Girona, Temps de flors'. A causa de la crisi de la Covid-19 es va suspendre i des de Girona Est va arrencar una iniciativa veïnal de fer fotos dels balcons, engalanats amb les seves flors i plantes. Les fotogradies van anar passant per diferents grups de WatshApp de Girona.

Un dels grups que va participar activament en aquesta iniciativa va ser el grup de gent gran del Punt Òmnia Plataforma Educativa, del barri de Girona Est. Aquest grup va demanar al dinamitzador poder fer un joc relacionat amb el món de les flors i així va ser com van crear aquest joc de preguntes i respostes amb l'eina Kahoot: Girona Est, primavera i flors.

El Kahoot va ser jugat en mode 'challenge' durant quatre dies i va córrer de grup en grup de WhatsApp de diferents entitats veïnals de la resta de la ciutat. Durant aquests quatre dies, van arribar a jugar-hi fins a 160 persones. Tot un petit èxit per esperar a la pròxima edició de 'Girona, Temps de flors', l'any 2021!

Aquí tenim el pòdium:

omniaacasa
joc
Des del Punt Òmnia Plataforma Educativa ens proposen un joc amb curisositats sobre les flors, per celebrar 'Girona, Temps de flors' de manera virtual.